1. Ofte stillede spørgsmål
  2. Bizfone.dk
  3. Direkte omstilling med softphone

Direkte omstilling med softphone

Under et igangværende opkald, kan du lave en direkte omstilling.

For at du kan lave en direkte omstilling med Bizfones softphone, skal du sikre dig at du har aktiveret og opsat Bizfones softphone korrekt.

1. Tryk på tandhjulet for at åbne opkaldsfunktioner.

2. Vælg Direkte omstilling, hvis du vil stille kaldet videre uden at snakke med modtageren først.

3. Indtast nummer eller navn, og tryk dernæst på det grønne ikon for at omstille.

4. Hvis nummeret ikke findes i din telefonbog, kan du stadigvæk omstille ved at trykke på det grønne ikon.

softphone-opsætning-10

Updated on marts 14, 2022