1. Ofte stillede spørgsmål
  2. Generelt
  3. Gennemtestet i følgende browsere

Gennemtestet i følgende browsere

MobiKOMs forskellige hjemmesider virker i de mest benyttede browsere.

Browsere-2

MobiKOMs hjemmesider (herunder Bizfone.dk) er testet og virker på de to seneste versioner af ovenstående browsere. Ovenstående browsere skal benyttes på enten PC eller Mac, og det er nødvendigt, at du som minimum benytter Windows 7 eller Mac OS X 10.7.

*I Firefox kan der ikke differentieres mellem lydenheder. Det vil sige, at samtalelyd og ringetone afspilles fra den samme lydenhed – eksempelvis et headset.

**Generel funktionalitet på Bizfone.dk understøttes i denne browser, men softphone-funktionalitet understøttes ikke.

Er din software ikke nævnt?

Vi tester kun med de mest almindelige browsere og styresystemer som vist ovenfor. Vi kan derfor ikke garantere, at vores hjemmesider virker i andre browsere og styresystemer. Det betyder dog ikke, at vores hjemmesider ikke kan virke i andre browsere og styresystemer.

Vi anbefaler, at du benytter den nyeste version af Google ChromeMicrosoft Edge eller Mozilla Firefox til enten PC eller Mac.

Updated on august 18, 2022