Hvordan virker Busylight?

Busylight er et lille stykke hardware, der visuelt fortæller dine kolleger, om du er ledig eller optaget – uanset om du benytter din bordtelefon, mobil eller Bizfone.dk.

Busylight lyser grønt, når du er ledig, rødt, når du taler i telefon og blinker blåt idet du modtager et opkald.

Har du aktiveret DND (Do not Disturb), der afviser alle dine opkald, lyser Busylight desuden hvidt, og er du logget ud af din computer, vil den lyse gult. Derudover har du mulighed for at aktivere en indbygget ringtone i din Busylight og justere lydstyrken.

statusser

Kom nemt i gang med Busylight

Busylight-appen kan alle kunder hente på Bizfone.dk under Indstillinger. Når den lille app er installeret, skal brugeren blot logge ind med sit Bizfone-login, og derefter kører Busyligt-app’en automatisk i baggrunden på computeren.

Updated on februar 28, 2022