1. Ofte stillede spørgsmål
  2. Microsoft Teams
  3. Hvorfor er abonnering på Teams-status en beta-version?

Hvorfor er abonnering på Teams-status en beta-version?

Da Microsoft statusvisning i Teams er en funktion, som de løbende arbejder på at forbedre, kan grundlaget for MobiKOMs abonnering på Teams-status ændre sig.

MobiKOMs abonnering på Teams-status er gennemtestet, men vi oplever, at Microsoft ikke er færdige med at arbejde på og forbedre deres egen statusvisning i Microsoft Teams.

Da vores funktion abonnerer på statusser fra Teams, er denne ikke stærkere og mere retvisende end det grundlag, vi får fra Microsoft. Derfor har vi for nu angivet vores funktion som en beta-version, for at indikere, at funktionen kan opføre sig anderledes end forventet.

Updated on februar 28, 2022