Medarbejdere i PBXAdmin

Opsæt og administrer medarbejdere i PBXAdmin.

1. Under Medarbejdere får du en oversigt over alle medarbejdere i PBX-løsningen.

Kolonnenavn Beskrivelse
2. Lokalnummer Lokalnummeret er det nummer, som en medarbejder kan kendes på. Hvis du vil ringe til medarbejderen, skal du ringe lokalnummeret op. Dette lokalnummer vil blive vist på de funktioner, som er tilknyttet medarbejderen.
3. Navn Navn på medarbejderen.
4. Afdeling I dropdownmenuen vælger du afdelingen medarbejderen tilhører. Hvis du kører med afdelingsfakturering, så bestemmes det også her. For at kunne se denne kolonne, skal der være oprettet en eller flere afdelinger under Indstillinger.
5. Beskrivelse Kan bruges til ekstra genkendelse af medarbejder. (Eks. ’Lagerarbejder i Århus’)
6. Skjul i Bizfone.dk og app Her har du i Bizfone app og på Bizfone.dk mulighed for, at vælge om medarbejderen skal være synlig eller ej ved at sætte flueben. Denne kolonne er kun synlig hvis den er slået til i Generelle indstillinger  under Indstillinger.
7. Aktiv profil Dette felt viser, hvilken profil medarbejderen har aktiv. Læs mere om profiler under Bizfone.

Når du vil redigere en medarbejder, skal du trykke på den medarbejder, du vil redigere. Du vil derefter få et nyt vindue op, der indeholder informationer om den valgte medarbejder som vist nedenfor.

Generelt

I fanen Generelt, kan du se og ændre generelle oplysninger på brugeren.

medarbejdere-1-Jan-18-2022-09-01-20-63-AM

 Funktion   Beskrivelse
1. Lokalnummer Lokalnummeret er det nummer, som en medarbejder kan kendes på. Hvis du vil ringe til medarbejderen, skal du ringe til lokalnummeret. Dette lokalnummer vil blive vist på de funktioner, som er tilknyttet medarbejderen.
2. Navn Navn på medarbejderen.
3. Beskrivelse Kan bruges til ekstra genkendelse af medarbejder. (Eks. ’Lagerarbejder i Århus’)
4. Banke på Hvis medarbejderen ønsker ’Banke på’ på sine produkter, skal der sættes flueben i dette felt. Obs. På mobil skal det også aktiveres på selve mobiltelefonen.
5. Blokér for udgående kald Her kan du blokere for, at medarbejderne kan fortage udgående opkald. Der kan selvfølge stadig

foretages opkald til 112, 114 osv. Man kan desuden åbne op for, at enkelte numre kan ringes til under ”åbn for enkelte numre”

Telefoner

I fanen Telefoner kan du se alle telefoner der er tilknyttet en medarbejder eller tilknytte en ny telefon. For at der kan tilføjes en telefon til en medarbejder, skal den først være oprettet under Telefoner.

Hvis den telefon, du ønsker at tilknytte, allerede er tilknyttet til en medarbejder, skal du først slette tilknytningen på den medarbejder, som har telefonen, og derefter tilføje det på den medarbejder, som skal have telefonen.

1. For at tilknytte en telefon søger du emnet frem under Hurtig søgning, klikker på emnet og derefter trykker du på det grønne plus og trykker Gem.

2. Du sletter tilknytning af en telefon/telefonnummer ved at trykke på det røde minus, hvorefter du trykker Gem.

Telefonnumre

I fanen telefonnumre kan se alle telefonnumre der er tilknyttet en bruger eller tilknytte et nyt nummer. For at der kan tilføjes en telefon til en medarbejder, skal den først være oprettet under Telefonnumre.

Hvis det telefonnummer, du ønsker at tilknytte, allerede er tilknyttet til en medarbejder, skal du først slette tilknytningen på den medarbejder, som har telefonnummeret, og derefter tilføje det på den medarbejder, som skal have telefonnummeret.
1. For at tilknytte et telefonnummer søger du emnet frem under Hurtig søgning, klikker på emnet og derefter trykker du på det grønne plus og trykker Gem.

2. Du sletter tilknytning af et telefonnummer ved at trykke på det røde minus, hvorefter du trykker Gem.

Bizfone bruger

Hvis du ønsker at se den aktive profil eller se de nuværende opsætninger for profilerne, kan du gøre dette under fanebladet Bizfone bruger. Her kan du også logge direkte ind på medarbejderens Bizfone via Gå til medarbejderens Bizfone side.

Funktion Beskrivelse
1. Gå til medarbejders Bizfone side Her har du en hurtig genvej direkte til medarbejderens Bizfone-side.
2. Brugernavn, E-mail, Sprog , Skjul i Bizfone.dk og app, Microsoft login Her kan du tilpasse brugernes oplysningerne.
3. Nulstil adgangskode Her kan du generere en ny adgangskode til brugeren. Den nye adgangskode vil blive sendt til den mail, som de har registreret deres Bizfone-bruger på. Hvis der er tilknyttet en mobiltelefon, vil koden også blive sendt hertil.
4. Nulstil bruger Her kan du nulstille brugeren. Når Bizfone-brugeren nulstilles slettes alle gemte data på brugeren.
5. Bizfone profil Her kan skifte brugerens aktive Bizfone profil. For at se brugerens forskellige profiler, vælges de i dropdown menuen.
6. Vælg profil for at se opsætning Her kan du skifte imellem medarbejderens forskellige profiler og nedenunder få et hurtigt overblik over den opsætning, der er lavet. (Dette er kun en oversigt og skifter ikke deres profil).

Tilladelser

I fanen Tilladelser, kan du vælge hvilke tilladelser den pågældende bruger skal have.

Funktion Bekrivelse
1. Kø-administrator Giver brugeren tilladelse til at tilmelde/framelde agenter.
2. Profil-administrator Giver brugeren tilladelse til at skifte andre medarbejders profiler for dem.
3. Afdelings-SMS Giver brugeren tilladelse til at kunne sende SMS’er til afdelinger. Læs mere om Afdelings-SMS

🔄  OPDATER SYSTEM

Husk at trykke på OPDATER SYSTEM i øverste højre hjørne for at udgive dine ændringer.

Updated on juli 4, 2022

Var denne artikel til hjælp?

Brug for Support?
Kan du ikke finde det svar du leder efter? Bare rolig, vi er her for at hjælpe!
KONTAKT SUPPORT