MMS i udlandet

Hvorfor kan jeg ikke sende MMS fra udlandet?

Typisk er årsagen, at roaming på MMS er lukket ned ved den udenlandske operatør eller fejlagtig MMS opsætning på telefonen og opbrugt datamængde.

MMS er på mange måder et udgået produkt og kan sammenlignes med Fax. I udlandet er MMS ikke brugt så meget som i Danmark og derfor har flere og flere operatører valgt, at lukke roaming aftalerne ned på afsendelse af MMS. Det betyder, at du vil kunne opleve, at MMS afsendelse fra udlandet ikke fungerer. Har du kunne sende MMS i Danmark, så er det ikke din opsætning eller abonnement der er noget galt med, men simpelthen fordi det ikke er muligt på den pågældende operatør mere. Du kan evt. prøve at skifte til en anden operatør og hvis det ikke hjælper er du nødsaget til, at anvende andre platforme til at sende billeder med. De typiske alternativer er iMessage (kun iPhone brugene), Messenger, Snapchat, Twitter og e-mail.

Hvis du ikke har kunne sende MMS i Danmark, kan det skyldes din opsætning eller opbrugt datamængde.

Selvom MMS er en del af fri SMS, kræver det mobildata at afsende MMS. Du kan derfor ikke sende MMS, hvis din datamængde er opbrugt. I dette tilfælde, skal du opgradere datamængden i dit abonnement.

Såfremt ovenstående ikke er årsagen, skal du sikre at MMS opsætningen på telefonen er korrekt i henhold til TDC’s indstillinger, som du kan finde en guide til her. Da vi benytter TDC’s mobilnet, er det vigtigt at indstillingerne står som beskrevet.

Updated on juli 7, 2023

Var denne artikel til hjælp?

Brug for Support?
Kan du ikke finde det svar du leder efter? Bare rolig, vi er her for at hjælpe!
KONTAKT SUPPORT