Tilladelser til iOS

Bizfone app’en til iOS skal have følgende tilladelser for at alle funktioner fungerer efter hensigten.

Vis kontakter tilladelse

1. Du skal give tilladelse til, at app’en må vise dine kontakter fra din telefonbog. Vi bruger også denne tilladelse i tilfælde af, at du vil eksportere dine kontakter fra din telefonbog til Bizfone.dk. Hvis du ikke tillader dette, vil vi ikke kunne vise dine eksterne kontakter i din telefonbog i Bizfone app’en. Du vil heller ikke kunne eksportere kontakterne til Bizfone.dk.

2. Herefter skal du blot trykke OK, og app’en har nu tilladelse til at vise dine kontakter.

Opkaldsblokering og opkalds-id tilladelse

1. For at app’en kan vise, hvilken kollega eller kontakt fra Fælles kontaktbog der ringer til dig, skal du slå Opkaldsblokering og opkalds-id til.

Denne funktion aktiveres ved at gå til Indstillinger på din iPhone.

2. Tryk på Telefon under indstillinger.

opkaldsblokering-indstillinger-faq-3

3. Vælg Opkaldsblokering og opkalds-id under Telefon.

opkaldsblokering-1-faq-3

4. Skub skydeknappen til højre ved Bizfone for at aktivere funktionen.

5. Når tilladelsen er givet, vil alle dine kolleger, eller kontakter fra Fælles kontaktbog, som ringer til dig, blive vist på din opkaldsskærm, selvom de ikke findes i din telefonbog. Eksterne kontakter vil blive vist, som de plejer.

→ Fortsæt til Hjemmeskærm i Bizfone app’en

Updated on marts 11, 2022