1. Ofte stillede spørgsmål
  2. Microsoft Teams
  3. Hvad betyder det, at jeg kan abonnere på min Teams-status?

Hvad betyder det, at jeg kan abonnere på min Teams-status?

Funktionen giver dig mulighed for automatisk at lade Teams sætte dig som optaget på alle dine telefoner hos MobiKOM, hvis du har et Teams-opkald eller sidder i et Teams-møde.

Hvis du f.eks. sidder i et Teams-opkald og samtidig får et opkald på din mobil, vil mobilen også være optaget, hvis den har et MobiKOM-abonnement.

Når du er optaget på alle dine telefoner, vil kald hertil fortsat følge dine ringeprofiler – præcis som du er vant til i dag.

Alle MobiKOM-brugere kan benytte funktionen – også selvom man ikke har MobiKOMs Teams-telefoni integreret.

Updated on februar 28, 2022